Tammikuu

P1010001.jpg
P1010045.jpg
P1010074.jpg
P1010025.jpg
P1010003.jpg
P1010051.jpg
P1010067.jpg

Tammikuu lähenee kohta loppuaan ja elän siinä toivossa, että kun helmikuu saadaan selätettyä, tulee kevät! Joo, näinhän sen täytyy olla! Talven kylmyys tuli ehkä pienenä yllätyksenä, jotenkin luulin, että täällä olisi talvi koko ajan plussan puolella eikä tarvitsisi kärvistellä pakkastuulessa. Toki nyt vähän lohduttaa kun katsoo ulos auringonpaisteeseen ja mittari näyttää -2 ja Helsingissä taitaa olla jo yli -20 pakkaset.

Säiden lämpenemistä enemmän ehkä kuitenkin odotan sitä, että Felix pääsee aloittamaan Kitan maaliskuun alussa ja tutustumisjakson jälkeen mä pääsen aloittamaan saksan kielikurssin ja miettimään kunnolla mitä tässä alkaisi tekemään. Täällä Kitan tutustumisjakso on kolmisen viikkoa ja siitä kuulemma harvoin joustetaan. Aika pitkältä ajalta kuulostaa mun mielestä ja uskon, että Felix kyllä sopeutuisi siihen parissa päivässä. Saatiin siis kuun alussa kauan odotettu tieto hoitopaikasta, nyt kun en ole töissä, Felix saa olla hoidossa max 7h/päivä. Meillä oli kaksi vaihtoehtoa ja 180 lapsen paikan sijaan valittiin ihana pieni 20 lapsen Kita, johon meiltä on matkaa vain 300m! Käytiin tapaamisessa siellä pari viikkoa sitten ja meidän onneksi pari hoitajaa puhui englantia, niin saatiin hyvin käytyä asiat läpi ja paikka tuntui heti oikealta valinnalta. Kita on 1900-luvun alussa rakennetussa ihanassa talossa, katutasossa. Heti sisään astuessa tuli tosi kodikas fiilis, joten oltiin heti valmis kirjoittamaan soppari. Felix olisi halunnut jäädä sinne heti ja rohkeana menikin muiden lasten kanssa leikkimään ja haki hoitajaakin mukaan. Mä sain jäädä siemailemaan kahvia keittiöön siksi aikaa. Mistä lie tuon rohkeutensa perinnyt, sillä mä oon ollut todella ujo lapsena ja roikkunut aina vanhempien helmoissa kiinni.

Tammikuun parhaat tähän mennessä: synttärien juhlinta uuden ystävän kanssa, suomalainen perhe muutti parin korttelin päähän (leikkikavereita Felixille, kahviseuraa mulle), liput Maggie Rogersin helmikuun keikalle check, pitkä flunssa selätetty, aurinko paistaa taas, sporttaaminen pitkän tauon jälkeen, akryyliväreillä maalaamisen harjoittelu.

Briefly in English: January almost over, waiting for the spring and new adventures.