Muuton viivästyminen

IMG_0166.jpeg

Meillä tuli viikkosuunnitelmaan muutoksia, kun muuttokuorma ei saapunutkaan maanantaina. Leikkipuistojen tutkinta on siis ollut tämänkin viikon ohjelman prioriteetti. Kuorman piti tosiaan olla meillä alkuviikosta, mutta Suomessa olleiden lakkojen vuoksi aikataulu myöhästyi. Ei siinä vielä mitään, kuorma on ollut Saksassa Travemündessa jo tiistaista asti, mutta muuttoauto hajosi sinne ja kuljetusfirma on selvittänyt koko viikon korvaavaa kuljetusta. Korvaava auto on nyt tulossa Virossa ja saamme tavarat viikonlopun aikana. Toivotaan, että aikataulu pitää, sillä tämä väliaikainen asunto pitää luovuttaa sunnuntaina.

IMG_0159.jpeg
IMG_0163.jpeg

Tilattiin Amazonista muutamia juttuja tälle viikolle kun luultiin, että asutaan jo uudessa kodissa. Nyt meillä on joka päivä tullut sinne kuljetuksia mikrosta keittiön pöytään ja naapurit on ottaneet ne vastaan tai sitten ne on viety johonkin lähikioskiin. Ilmeisesti täällä on tapana kuitata naapureiden tilauksia jos ei itse ole kotona. Erikoista, että lähetit eivät ole soittaneet kertaakaan etukäteen ja varmistaneet, että ollaanko kotona. Käyhän se näinkin. :)

Tänään ohjelmassa lisää puistoilua ja illalla muskari Suomi-keskuksessa. Täällä on taas kesä ja yli +20 lämpötilat, joten mielellään sitä ulkona onkin!

Briefly in English: Delays in moving, but it will happen soon!