Uutta eteisessä + kurkkaus kauniiseen kotiin

Tiedätte varmaan, kun avaimet, lompakot, aurinkolasit ja muu pieni sälä lojuu pöydillä ja hyllyillä holtittomasti, ÄRSYTTÄVÄÄ!  Löysin vihdoin eteiseemme Granitista tällaisen storage boardin, johon saa heitettyä kotiin tullessa kaiken ylimääräisen taskuista. Koska se on metallia, saa siihen myös kätevästi kiinnitettyä erilaisia koukkumagneetteja. Oikean yläkulman pikkukoukun sanottiin kestävän 11kg painon, en ole vielä kokeillut, mutta jotenkin epäilyttää. :) Siinä ne aurinkolasit nyt odottavat rivissä aurinkoisia kesäpäiviä. Niin ja tietty syksyn Kalifornian reissua, joka just buukattiin, woop woop! Ystävämme muuttavat syksyllä Kalifornian auringon alle ja lähdemme heitä moikkaamaan ja kiertelemään pariksi viikoksi. Pyörimme näillä näkymin Los Angelesin ympärillä, joten kaikki must see -vinkit on tervetulleita!

Pari viikkoa sitten kävimme brunssilla kauniissa kodissa, tässä muutama räpsy sieltä. Taas tuli himotus muuttaa uuteen asuntoon. Ja nuo isot ikkunat, voi ihanuus! 

Briefly in english: New storage board in our wall and a little look to our friends' beautiful apartment.