1-vuotias blogi & arvonta!

Blogini ensimmäisestä postauksesta on tasan vuosi! Vuosi on vierähtänyt hurjaa vauhtia, liekö syynä tuo pikkujäbä, jonka vauhdikkuus vie mukanaan. :) Blogi on ollut kiva harrastus vauva-arjen keskellä ja uskoisin, että nyt kevään ja kesän lähestyessä postaustahtikin kiihtyy. Teitä lukijoita on kertynyt iso määrä viikoittain siihen nähden, että ajattelin aluksi vain muutamien kavereiden seuraavan elämäämme. Kiitos kaikille, jotka olette pysyneet mukana! Blogia voi seurata myös Facebookissa.

1-vuotiasta Lime & Lipstick -blogia onkin nyt hyvä juhlistaa pienellä arvonnalla. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tätä postausta sunnuntaihin 27.3 klo 22.00 mennessä. Voittajan nimimerkki julkaistaan arvonnan päätyttyä. Palkintona on setti kynsilakkoja ihanissa keväisissä väreissä. Kuvassa punaiset lakat näyttävät lähes samalta, mutta Mavalan lakka on persikkaisen punainen. :) 

Onnea arvontaan!

(Arvottavat tuotteet olen hankkinut itse.)

 

Briefly in english: Lime & Lipstick blog is 1 year old today. Big thanks to all readers! Nail polish draw is only for readers in Finland.