Pienen herran uudet popot

No nyt on pojalla kenkiä kesäksi! Suuntasimme aamulla kohti Cape Universalin ystävämyyntejä, tavoitteena löytää pojalle ainakin yhdet kengät ja itsellekin jotain. Iloisena yllätyksenä tuli, että Vansin lasten popoja sai neljä paria 50 eurolla. KYLLÄ, neljä paria! Normaalisti kun yhdestä kenkäparista saa pulittaa 40 euroa. Siispä vink vink, ystikset on vielä sunnuntaihin asti Kiviaidankadulla Lauttasaaressa, tarkempaa tietoa voit katsoa Facebookista täältä

Itselle ostin yhdet kengät, siinä ryysiksessä kun ei riittänyt hermot jäädä penkomaan. Myöskään kanssa shoppailijat eivät kovin innoissaan olleet, kun meikä puski vaunujen kanssa menemään. :) Mutta kannattaa käydä ja jos mahdollista, niin mene heti klo 9.00. 

 

Briefly in english: Shoes, shoes shoes. Bought new Vans for my son.