Kalifornia kuvina, osa 4: Santa Monica ja Venice Beach

Kävimme muutaman tunnin reissulla Santa Monicassa. Enimmäkseen käppäilimme pitkin rantabulevardia ja kävimme pikaisesti Santa Monica Pierillä. Rannalla oli "kuntosali" sekä paljon rullaluistelijoita, pyöräilijöitä ja skeittaajia huristeli pitkin rantabulevardia, aivan kuten jenkkityyliin kuuluukin. :) Mieluusti olisi oltu pidemmänkin aikaa tuolla, keskustassa näytti olevan hyvät shoppailumahdollisuudet. 

Venice Beach, josta alla olevat kuvat on otettu, oli yksi suosikeistani reissulla. Ennen reissua olin lukenut blogeista paljon kyseiseistä paikasta ja mielipiteitä oli monia. Paikka on toki hieman rähjäisempi muihin rantoihin verrattuna ja kodittomia on paljon, mutta vähän raffimpi ja boheemi meininki oli mieleeni. Meidän oli tarkoitus viettää viimeinen yö Venicellä, jotta olisi pari päivää aikaa tutustua alueen ihaniin putiikkeihin ja kahviloihin, mutta olimme majoituksen kanssa niin viime hetkellä, että emme löytäneet sopivan hintaista, joten visiitti jäi vain päivän mittaiseksi. Kävelymatkan päässä rannalta on Venicen shoppailukatu Abbot Kinney Boulevard, joka on täynnä kivoja kahviloita ja ravintoloita sekä pieniä putiikkeja, joihin olisi saanut tuhlattua koko matkakassan. Muutama kahvilasta otettu kuva on The Butcher's Daughter -nimisestä paikasta, jonka avokadoleivät oli herkkua. Kahvilan menu on 100% kasvispitoinen. 

PB170244.jpg

 

Briefly in english: Postcards from Santa Monica Beach and Venice Beach.