Kalifornia kuvina, osa 2: Los Angeles - Hollywood ja Beverly Hills

Vietimme kaksi viikonloppua Losissa. Ensimmäisenä viikonloppuna otimme Airbnb:n Hollywoodista, josta oli lyhyt matka muutamille pakollisille nähtävyyksille, kuten Walk of Famelle ja Hollywood kyltille sekä Beverly Hillsiin. Tarkoitus oli käydä hyvien näkymien perässä myös Griffith Observatorylla, mutta molemmilla kerroilla, kun menimme sinne, oli pääsy autoilta suljettu ihan ylhäällä, joten jouduimme jättämään sen väliin. Pitkä ylämäkikävely ei rattaiden kanssa kiinnostanut. Jääpä jotain nähtävää seuraavallekin kerralle. :) Vinkkinä Losin matkaajille, Hollywoodin alueella majoittuminen on edullisempaa kuin muilla lähialueilla. 

Beverly Hills 90210, Melrose Place ja mitä näitä hittisarjoja nyt on! Meikäläisen lempparisarjat ysärinä ja olihan se hienoa päästä kuljeksimaan samoja katuja. :) Yllä oleva herkullisen värinen kuppikakkuautomaatti löytyi ihan Rodeo Driven läheltä. Paul Smithin liike taas sijaitsee Melrose Avenuella, sinne menimme ihan vaan tuon pinkin seinän perässä.

Vietimme oman perheen kesken myös viimeisen yön ennen kotiin paluuta Beverly Hillssissä, tässä muutama räpsy meidän Airbnb asunnosta, jota voin todellakin suositella sinne matkaaville. Asunto oli rauhallisella alueella, mutta kuitenkin kävelymatkan päässä hyvistä ravintoloista ja Rodeo Drivesta. Asunnon tarkemmat tiedot näkee TÄÄLTÄ.

 

Briefly in english: California part 2: Los Angeles, Hollywood and Beverly Hills. We spent two weekends in Los Angeles on our vacation. We had a quite a hurry to see all the must see places. :) Last pictures are from our Airbnb in Beverly Hills, which was really cosy and i can warmly recommend it. More info here