Kalifornia kuvina, osa 1: Newport Beach ja Huntington Beach

Nyt on takana vajaan kolmen viikon reissu Kaliforniaan ja vihdoin aikaa jakaa teille näitä aurinkoisia maisemia. Paluu kirkkaasta auringon paisteesta tänne harmaaseen pimeyteen saa unelmoimaan jo uudesta reissusta maapallon toiselle puolelle. Tulimme kotiin viikko sitten ja täällä toivutaan edelleen jäätävästä jetlagista. Felixillä on rytmit edelleen ihan sekaisin ja yöt on menneet leikkiessä. Nyt onneksi parina aamuna ollaan herätty vasta viideltä! Jospas jo ensi viikolla oltaisiin takaisin oikeassa rytmissä. 

Lyhyessä ajassa nähtiin paljon ja kuvasatoakin on niin paljon, etten osaa päättää mitä jakaisin teille. Seuraavina viikkoina onkin luvassa kuvapommitusta täältä suunnasta. Varoitus: aiheuttaa pahaa matkakuumetta! 

PB100086.jpg
PB100076.jpg

Olimme ensimmäistä kertaa Kaliforniassa ja matka varattiin loppukesästä heti kun kuulimme, että ystäväperheemme muuttaa sinne. Heidän elämää Kalifornian auringon alla voi seurata Tarun ihanasta Mona&Saga -blogista. Majoitumme siis pääasiassa heidän luona Irvinessa, joka sijaitsee Orange Countyn piirikunnassa n. 50 mailia Los Angelesista etelään. Irvinesta oli lyhyt matka tehdä päiväretkiä lähimmille rannoille ja yllä kuvasatoa Balboa Islandilta ja Newport Beachilta. Newport Beach oli pakko päästä näkemään ihan vaan senkin takia, kun The O.C. -sarjan tapahtumat sijoittuvat sinne. :)

Newport Beachin lähellä, ihan vähän pohjoiseen sijaitsee Huntington Beach, joka on "The Surf City USA". Tämä kaupunki oli ehkä mun lemppari kaikista rantakaupungeista missä käytiin. Alla tunnelmia Huntingtonista ja upeasta auringonlaskusta. 

PB100175.jpg
PB110209.jpg
PB110227.jpg

 

Briefly in english: California part 1: Newport Beach and Huntington Beach.