Hyvää uutta vuotta!

Hyvää uutta vuotta kaikille! 

Meidän vuosi vaihtui ystäväperheen kanssa syöden ja pelejä pelaillen. Yö meni valvoessa tänäkin uutena vuotena, ei suinkaan juhliessa, vaan hoidettiin kuumeista pikkuherraa. Nyt ollaan koko porukka flunssassa. Johan tässä kerkesi jo yksi melkein terve päivä olla tällä viikolla. 

Vuosi 2015 oli parhain ja samalla väsyttävin tähän asti. Saimme elämäämme ihanan pojan ja jokainen viikko on ollut hienoa seurata miten pieni ihminen kasvaa ja oppii uutta. Unettomat yöt ovat taas tehneet joistakin päivistä vähemmän hienoa. Onneksi mulla on mahdollisuus olla vielä tämä vuosi kotona ja nauttia pikkuherran seurasta 24/7. Onnea on myös, että usea ystävä on samassa tilanteessa, joten ei tarvitse yksin lounaita syödä. 

Nyt takaisin tv:n ääreen odottamaan lauantai-illan saunavuoroa. :) Pirtsakkaa viikonloppua!

 

Briefly in english: Happy New Year! Year 2015 was the best so far, got to meet the love of my life - my lovely son.