Nähtävyyksiä ja Mauerparkia

Tällä reissulla on ennätyksellisen paljon kierrelty nähtävyyksiä ja onnistuttiin olemaan lännen keskustassakin jopa muutama tunti. Meillä on käynyt vieraita Suomesta, joten muurilla on ravattu useampaan kertaan. 

Parina sunnuntaina ollaan käyty Mauerparkissa. Sunnuntaisin Prenzlauer Bergin Mauerparkkiin eli Muuripuistoon kokoontuu paljon väkeä. Mauerparkin ulkoilmakirppis on ehdottomasti käymisen arvoinen. Ostettavaa löytyy vanhoista huonekaluista koruihin. Jos asuisin täällä, niin todennäköisesti kotiuttaisin kirpparilta useamman lipaston ja valaisimen. Tällä kertaa mukaani tarttui vain pari sormusta. Aikaa kirpparilla saisi kulumaan monta tuntia jos jaksaisi penkoa ja perehtyä jokaiseen pöytään kunnolla. Mulla ei tunnetusti hermo kestä kovinkaan kauaa ihmispaljoutta, joten aika nopeasti paikka tuli käveltyä läpi. 

Ihanaa viikonloppua! Me vietämme viimeistä viikonloppua täällä ja maanantai-iltana matkaamme kotiin.

Briefly in english: Mauerpark flea market is a must go place on Sundays if you visit Berlin. It is located in Prenzlauer Berg.