Berliinissä

Saavuimme sunnuntaina tänne Berliiniin. Täällä vietämme nyt syyskuun ja kesä sai hieman jatkoaikaa. Lento meni tosi hyvin pojan kanssa, vaikka aluksi sitä kovasti jännitin. Felix oli oma rauhallinen itsensä ja köllötteli sylissä koko matkan. Pari matkalaukkua, turvakaukalo, sitteri ja vaunut, kaikki saatiin hyvin roudattua. Kaikille Bugaboo vaunujen omistajille suosittelen ehdottomasti hankkimaan niille tarkoitetun matkalaukun, sinne mahtuu paljon tavaraa vaunujen lisäksi! 

Nämä pari päivää ollaan lähinnä pyöritty tässä lähistöllä ja enimmäkseen oltu sisätiloissa. Täällä mittarilukemat on nousseet 35 asteeseen ja ulkona on tosi painostava ilma. Asuntomme sijaitsee Itä-Berliinin Neuköllnissä. Vuokrattiin asunto Airbnb:n kautta ja tämä on vasta remontoitu ja todella siisti. Nyt kun lapsen kanssa reissaa niin kriteerit on vähän toiset kuin aiemmin. Aikaisemmilla Berliinin reissuilla ollaan majoituttu boheemeissa ja ehkä vähän sotkuisissa asunnoissa, nyt on kiva kun ei ole sälää joka paikassa ja pölytkin on pyyhitty. :) Tässä muutama kuva kaksiostamme:

Huomenna onneksi sää on viilenemään päin, joten päästään ulkoilemaan ja kiertelemään kunnolla. 

Briefly in english: We arrived on Sunday to Berlin. Going to spend September here. Our Airbnb apartment is located in Neukölln.