Illallista italialaisittain

Kokoonnuimme eilen meille ystävien kanssa illalliskerhon merkeissä. Kerran kuussa kokoonnumme vuorotellen koteihimme ruokapöydän ääreen. Lämmin elokuinen päivä vei meidät lämpötilojenkin puolesta Italiaan ja pimenevä ilta toi mukanaan lomatunnelmaa. 

Alkuun oli tarjolla tomaatti-mozzarella salaattia, artisokkaa, oliiveja, salamia, ilmakuivattua kinkkua sekä juustoja. Näitä italialaisia antipastoja voisi herkutella vaikka joka päivä! Pääruoaksi oli sitruunapastaa (tästä yksinkertaisesta ja raikkaasta pastasta laitan ohjetta tulemaan myöhemmin) ja jälkkäriksi pannacottaa marjoilla. 

Kiitos ystävät ihanasta illasta, seuraavaa kokoontumista odotellessa! 

Briefly in english: Yesterday we had Italian dinner with our friends. Once in a month we gather together for a dinner.