Kesäpäivää lempimaisemissa

Eilen oli taas ravintolapäivä. En muista milloin viimeksi olisi ravintolapäivälle osunut näin aurinkoinen ja lämmin sää. Eilinen ja oikeastaan koko viikonloppu meni pyöriessä ympäri kaupunkia. Viikonloppuna oli useita tapahtumia Helsinki City Runista Flow Festivaliin. Jälkimmäinen jäi kovasti harmittamaan. Päätettiin tänä vuonna sitten kuitenkin jättää Suvilahti väliin, koska pikkuherra on heittäytynyt haasteelliseksi iltaisin. Somessa ei voinut välttyä Flow päivityksiltä, Snapchat ja Instagram täyttyi upeista kuvista ja videon pätkistä, keikkahimo iski! Täytyykin alkaa selata Tavastian syksyn tarjontaa!

Ruttopuisto täyttyi jälleen herkullisista kojuista, tämän ravintolapäivän suosikki oli poropyöryköillä täytetty rieska, josta sai nauttia vain kolmen euron hintaan. Ruokamatka jatkui Espan kautta Kaivariin ja sieltä lempimaisemissa rantaa pitkin kotiin. Kesällä on ihan parasta asua viiden minuutin kävelymatkan päässä merestä. Käveleskellä pitkin rantaa ja istahtaa välillä nauttimaan auringosta ja lokin huudoista. Säätiedotus näyttää auringonpaistetta tällekin viikolle, nähdään rannassa!

Briefly in english: Yesterday we walked around the city and enjoyed the Restaurant Day. Restaurant Day is a food carnival created by thousands of people. Anyone can organize one-day restaurant worldwide.