Voihan kievari!

Tässäpä muutama ruokapaikka/kahvila vinkki, mikäli olet tien päällä Keski-Suomessa tai Savossa! Ensimmäisenä pari kuvaa Kivisalmen Kievarista, joka sijaitsee Konneveden järvimaisemassa. Tänne suuntasimme ihan vaan burgereiden perässä, joita olimme kuulleet kehuttavan. Ei ihan Helsingistä asti kuitenkaan lähdetty niiden perässä ajamaan, vaan matkaa taittui n. 40km mieheni vanhempien luota, jossa oltiin loman vietossa. Itse otin perusburgerin, mutta hieman tuli annoskateus kun vieressä nautittiin vuohenjuustoburgeria, joka näytti todella herkulliselta. Kievari taitaa olla auki vielä pari viikkoa, joten kiirehdi jos meinaat päästä näihin maisemiin nauttimaan burgerisi!

Paluumatkalla Helsinkiin pysähdyimme Karoliinan Kestikievarissa. Paikka sijaitsee Leivonmäellä nelostien varrella. Tarjolla oli ihania kakkuja sekä suolaisempaan nälkään pizzoja. Oli muuten paras pizza mitä olen syönyt. Herkuista ei tietenkään ole kuvamateriaalia, koska ne ehti mennä parempiin suihin. Paikassa oli ihana tunnelma, televisiosta näkyi vanhat suomalaiset mustavalkoelokuvat ja taustalla soi 50-luvun iskelmät. Tästä tulee ehdottomasti meidän vakkaripaikka aina kun ajellaan ohi. Juustosuillekin löytyy ostettavaa, sillä seinän takana samassa rakennuksessa toimii cheddarjuustoa valmistava Jukolan juusto.

kk5.JPG

Seuraavaksi suuntaamme Tallinnaan. F sai vihdoinkin passin, niin jonnekin ulkomaille sitä on päästävä kun pidempää reissua ei enää ehdi tehdä. :)