Tunnelmia ristiäisistä

31.JPG

Ristiäiset on ohi ja meillä niitä juhlittiin kaksi päivää. Lauantaina oli kastetilaisuus, jossa oli paikalla perhe sekä kummit ja sunnuntaina kutsuttiin ystävät juhlimaan. Vähän jännitti miten mahdutaan meille kotiin, kun sunnuntainakin meitä taisi olla lähemmäs kaksikymmentä, mutta ihan hyvin se meni ja jokainen löysi paikkansa jostain lattian nurkasta. Seuraavaksi pitäisi opetella kutsumaan poikaa oikealla nimellään Felix ja unohtaa kaiken maailman Kepposet, Keppikset ja Kepsut. Kastemekkona Felixillä oli mun suvussa kiertänyt mekko, joka oli mullakin päällä reilu 30 vuotta sitten. Ensimmäinen nimi mekkoon on kirjailtu 70-luvun alussa. 

Seuraavaksi keskitytään lomailemaan. Vielä on lomaplänit auki, mutta eiköhän ne parin päivän sisällä ala hahmottua. Kesäkin näyttää olevan täällä, ulkonahan tarkenee ihan t-paidassa, jes jes!