Juhannus Savossa

Olimme juhannuksen vietossa mieheni vanhempien luona Savossa. Juhannus oli aika erilainen verrattuna edellisiin vuosiin, jolloin olemme olleet kaveriporukalla milloin missäkin päin Suomea. Viime vuonna otimme suunnan kohti Berliiniä lämpimän juhannuksen toivossa, mutta ei sielläkään sää suosinut vaan takit ja kaulahuivit päällä talsimme pitkin Itä-Berliinin katuja. Jotain samaa tässäkin juhannuksessa oli edellisiin verrattuna, nimittäin hyvä ruoka! Voisin ahmia grillissä tehtyjä herkkuja joka päivä. Kerrostalo asuminen ei harmi kyllä sitä mahdollista, mutta luulen, että ainakin muutaman kerran tänä kesänä laitamme hiilet tulille taloyhtiön grillissä sisäpihalla. 

Aurinko näyttäytyi Savossa hetkellisesti muutamana päivänä, mutta suurimman osan ajasta vietimme sisätiloissa sateen suojassa. Jos ilma olisi ollut hieman lämpimämpi olisi uni maittanut pöllöjen kanssa pinkissä ympäristössä sateen ropistessa. Sateinen sää näyttää jatkuvan täällä Helsingissä, toivottavasti aurinko näyttäytyy jossain päin Suomea. Leppoisaa viikkoa!