Pari kuvaa viikonlopulta

Viikonloppuna oltiin Pohjanmaalla mutsin ruokapatojen äärellä. Poika oli ekaa kertaa pidemmällä reissulla, matka kesti pysähdyksineen seitsemän tuntia. Poitsu otti rennosti ja nukkui oikeastaan koko matkan, äiti sen sijaan oli huolissaan kun jotenkin se vaan näyttää niin vaikealta asennolta se turvakaukalossa oleminen. Oli tarkoitus ottaa paljon kuvia tältä reissulta, mutta aurinko ei näyttäytynyt kuin muutaman kerran ja ulkonakaan ei paljoa oltu, joten jääköön Pohjanmaan maisemien kuvareportaasi seuraavaan kertaan.

Kesän ensimmäiset grillailut tehty ja testattu makkara-halloumivartaita. Selailin jotain mainoslehtistä, josta nämä bongasin. Päälle siveltiin pestoa, johon tuli oliiviöljyä, basilikaa ja valkosipulia. Pihalta tarttui mukaan kassillinen raparperia, jotka just pilkoin ja pakastin. Tarkoitus olisi tehdä ainakin raparperipiirakkaa jossain vaiheessa, mitäs muuta herkkua näistä voikaan tehdä? Hyviä ohjeita kaivataan!