Brunssin täyteinen viikonloppu

Tälle viikonlopulle osui molemmille päiville ystävien brunssikutsu, joka sai meidät liikkeelle. Lauantaina lähdettiin takki päällä pettyneinä ajelemaan kohti Hyvinkäätä, pettyneinä siis siitä, että säätiedotus lupaili Helsinkiin helteitä, mutta lähdettyämme mittari näytti vain +16,5 astetta. Toisin kuitenkin kävi kun pääsimme perille, Hyvinkäällä aurinko paahtoi ja lämpömittari näytti +25. No mitä minä sitten tein, istuin suurimman osan ajasta sisällä ja valitin kuumuutta, mustat farkut ja paita ei ollut ihan paras vaatetus sillä hetkellä. :) Me onnekkaat pääsimme siis molempina päivinä suoraan valmiiseen pöytään. Jos sulla on tosi kova nälkä, niin suosittelen skippaamaan seuraavat kuvat, sillä nämä nähtyäisi todennäköisesti nälkä kasvaa entisestään! 

Pienokaisilla oli taas meneillään omat juttunsa, yksi oli juuri oppinut pyörähtämään selältä vatsalle ja kyllä siinä riitti ihmeteltävää. Vuoden päästä nelikko ei taida ihan näin paikoillaan viihtyä. Vihreämekkoisen hurmaavan neidin voit nähdä myös poseeraamassa ystäväni Mona & Saga blogissa. 

Sitten tuli sunnuntai...ja lisää superherkullista ruokaa! 

Leppoisaa sunnuntai-iltaa!