Gate1 sunnuntaibrunssi

Suuntasimme tänään vähän kauemmaksi brunssille kohti Malmin lentokenttää. En ole koskaan aiemmin käynyt kentällä, joten mikäs sen parempi syy kuin ruoka lähteä tutustumaan kyseiseen ympäristöön. Brunssi on saanut paljon kehuja edullisuutensa ja miljöön vuoksi ja mikäs siinä oli katsellessa lentokoneita samalla kun söi. Harmillisesti yhtään laskuvarjohyppyä emme nähneet. Paikka oli etenkin lapsiperheiden suosiossa ja perinteiset aamiaispöydän herkut lihapullat ja nakit löytyivätkin tarjonnasta. Ravintola on hyvin pelkistetty ja ruokalamainen eli mikäli haluat nauttia brunssisi rauhallisessa ja hienossa paikassa, tämä ei ehkä ole oikea paikka sinulle. Mutta maha tuli täyteen ja koko lysti maksoi vain 10 euroa, ehdottomasti siis kokeilun arvoinen!

Brunssin päätteeksi suuntasimme äänestämään. En ole mikään politiikkaintoilija, mutta haluaisin kannustaa jokaista antamaan äänensä, vielä ehtii! Nyt ilta jatkuu sohvalla löhöten ja nauttien puhtaista ikkunoista. Kiitos ikkunanpesijä miekkoselle, nyt taas saadaan valoa sisälle asti.