Kahvia Suvilahdessa

Pyörähdimme sunnuntaina kahvifestareilla Suvilahdessa. Suvilahden Kattilahallissa järjestettiin Suomen ensimmäinen kahvifestivaali Helsinki Coffee Festival. Sattuneista syistä kahvinjuontini on ollut hieman rajoitettua viimeaikoina, mutta pääsin kuitenkin nauttimaan muutaman kupillisen ja mikäs sen parempaa kuin hyvien kahvipapujen nuuhkiminen. :) Festareilla oli esillä kahviloita, laitevalmistajia ja paahtimoita. Avopuolisostani on tullut kunnon kahvihifistelijä ja pieni keittiömme onkin täyttynyt kaikenlaisista kahvikoneista ja myllyistä, tapahtumastakin tarttui mukaan Aeropress -keitin. Näiden vekottimien tieltä on saanut siirtyä Moccamaster parka kaapin perukoille. Itse kotiutin tapahtumasta ihanan värikkään KeepCupin.

Suvilahti on muuten yksi lempipaikoistani Helsingissä, sunnuntain harmaan sään sai unohtumaan muistot Flow Festareilta, joita päästään taas juhlimaan kyseisellä alueella elokuussa, jolloin paikka täyttyy upeasta tunnelmasta ja hyvästä musiikista. Tänä vuonna odotan erityisesti seuraavia keikkoja: Florence + The Machine, Roisin Murphy, Belle and Sebastian, Future Islands. Nähtäväksi jää kuinka moneksi päiväksi sinne tänä vuonna pystyy/malttaa irrottautua. Tässä muutama fiiliskuva puhelimenkätköistä viime vuodelta. Lasit kuvauslainassa kaverilta. :)

Kuinka moni teistä on Flown vakkarikävijä tai aiotteko kenties suunnata festareille tänä vuonna ensimmäistä kertaa? Lisää kuvia tunnelmista voit käydä kurkkaamassa Flown viralliselta Flickr -kanavalta TÄÄLTÄ