Illallista meksikolaisittain

Kävimme viime viikonloppuna tutustumassa Korkeavuorenkadun uuteen tulokkaaseen Lucha Locoon. Ravintolan taustalla puuhastelevat Patronan ja Cholon omistajat. Patronassa olen käynyt muutaman kerran ja tunnelma Lucha Locossa on aika lailla sama kattauksia ja sisustusta myöten – taustalla rentoa meksikolaista hälinää. 

Melkein kaikkia drinkkejä oli saatavana alkoholittomana versiona, tosin en raaskinut nauttia kuin yhden drinkin, sen verran hintava se mielestäni oli. Henkilökunta Lucha Locossa oli superystävällistä ja huolehtivaa, välillä tuntui, että he kävivät vähän turhankin usein kysymässä pöydässä onko kaikki hyvin ja maistuuko ruoka. Noh, se ruoka maistui, niinkuin aina. :)

Alkuun otimme herkullista guocamolea sekä tacoja kalalla, nyt en muista yhtään mitä kalaa se oli, mutta hyvää joka tapauksessa. Pääkkärinä söin enchiladoja possulla ja jälkkäriksi suussasulavia lämpimiä churroja suklaa- ja kinuskikastikkeella. Kinuskikastike mulla jäi syömättä, jostain syystä en ole koskaan erityisemmin pitänyt kinuskista tai toffeesta.

Tämän näköisenä oltiin liikenteessä, oli kivaa hieman laittautua ja piristää ilmettä. Olen ollu pari viikkoa sairaslomalla ja käytännössä ollut neljän seinän sisällä lepäämässä. Ei oo mun juttu tämä saikkuilu kun on tottunut viipottamaan pitkin kaupunkia ja touhuamaan koko ajan jotain.