Tervetuloa!

Täällä kirjoittelee Heli, reilu kolmekymppinen mediatyöläinen Etelä-Helsingistä. Olen jo jonkin aikaa miettinyt oman blogin perustamista seurattuani vierestä ystävieni blogitekemisiä. Kirjoittamisen taidon puute on kuitenkin saanut mua siirtämään ja siirtämään blogin aloittamista, jospa siinäkin nyt harjaantuisi! Valokuvaus on aina kiinnostanut ja nyt blogin myötä pääsen perehtymään siihenkin paremmin, mahtavaa kun on pitkästä aikaa uusi harrastus! 

Olen kotoisin Keski-Pohjanmaalta, pienestä kyläpahasesta, jossa on enemmän lehmiä kuin ihmisiä. Helsinki vuosia tuli täyteen viime syksynä kaksitoista. Edelleen puheestani paistaa välillä läpi pohjanmaan murre ja osaa siitä tulette varmasti täällä bloginkin puolella näkemään kirjoitusasussa – meillä pohojammaalaisilla kun on tapana tunkea hoota ja aata joka väliin: kahavia, mehtäsä jne. 

Tällä hetkellä vietän eloa kotona sairaslomalla ja kohta äitiysvapaalla ja mikäs sen parempaa aikaa aloittaa blogi. Aikaa kun on – ainakin vielä. Odotamme avomieheni kanssa esikoistamme, pientä poikaa, jonka olisi määrä syntyä toukokuussa. Vauva-aiheitakin on siis luvassa, sisustamisen, muodin, ruoan ja muun elämän lisäksi. Kai tämän blogin voisi lokeroida lifestyleblogiksi. :)

Vitsit, että oli muuten vaikeaa keksiä nimeä blogille. Useiden tuntien pohdintojen ja tuskanhien ja pinnistelyiden myötä päädyin kirjoittamaan Lime & Lipstickin alle. Nimessä yhdistyy kaksi asiaa josta pidän, lime on yksi lempihedelmistäni, sopii niin ruokiin kuin juomiin ja on pirteän vihreä. Huulipuna taas pelastaa nuhjuisen olemuksen harmaana päivänä. Siksi Lime & Lipstick. 

Tervetuloa mukaan, toivottavasti viihdyt blogini parissa!