Brunssi kummeille

Kutsuttiin Felixin kummit meille brunssille ja sunnuntain viettoon. Ihme kyllä, saatiin melko nopealla aikataululla järjestettyä kaikille sopiva päivä. Ihania tällaiset leppoisat sunnuntait! Tällä kertaa hain kaupasta melkein kaikki valmiina. Piirakan leivoin, mutta muut tarvittavat löytyivät helposti kaupan hyllyiltä, jäipä viikonloppuna aikaa muuhunkin kun kokkailuun ja leipomiseen. :)

P1010051.jpg
P1010032.jpg
P1010050.jpg
P1010088.jpg
P1010096.jpg
P1010044.jpg
P1010121.jpg

Briefly in english: Sunday brunch with friends.

Lunta tulvillaan on raikas talvisää...

Kuvat on viime viikon Pohjanmaan reissulta. Käytiin Felixin kanssa moikkaamassa mummua ja pappaa ja Felix pääsi ensimmäistä kertaa peuhaamaan lumeen. Viime talvena tyyppi oli vielä niin pieni, ettei lumesta välittänyt ja oltiin reissussa kun Helsinki täyttyi lumesta nyt alkutalvesta. Mieluumminhan sitä joulua viettäisi lumisissa maisemissa kuin täällä harmaassa. Mittari näyttää +4 ja lumesta ei ole tietoakaan. Joululaulut soimaan, jospa se joulufiilis löytyisi. 

 

Briefly in english: We spent last week at my parents' house in Ostrobothnia.

Syystunnelmissa Pohjanmaalla

Piipahdettiin alkuviikosta Felixin kanssa Pohjanmaalla. Syksy oli paljon pidemmällä kuin täällä Helsingissä. Keltaiset ja punaiset sävyt puissa ja pensaissa inspiroivat ottamaan muutaman syksyisen kuvan. Tai toistasataahan niitä tuli räpsittyä, mutta kuvien malli ei ollut kovinkaan yhteistyöhaluinen niin tässä vain muutama jokseenkin onnistunut otos. :D 

Marjat maistuivat aina puolukoista pihlajanmarjoihin, ihme tyyppi! Pitihän sitä sitten itsekin maistaa miltä ne pihlajanmarjat maistuvat ja voin kertoa, että en niitä kovin kauaa suussa pyöritellyt! 

Aurinkoa viikonloppuun!

Landelife

Vietimme alkuviikon Felixin kanssa vanhempieni luona Pohjanmaalla. Saimme nauttia koko viikon auringosta ja 24 asteen lämpötilasta. Ihasteltiin kissanpentuja, koiranpentua ja poni ja lammaskin tervehti meitä aidan raosta. Siinä oli ihmeteltävää kerrakseen. Heinäkuussa takaisin näihin maisemiin. 

 

Briefly in english: We spent this week at my parents house. We met these cute puppy, pony and sheep at my cousin's place.